Over Baggercup

Baggercup

Een tweedaags internationaal jeugdvoetbaltoernooi

Op 8 en 9 juni 2024 staat de achtste editie van de baggercup op het programma. Ook in 2024 gaan de jeugdploegen van nationale en internationale voetbalverenigingen in drie verschillende leeftijdscategorieën de strijd aan om te bepalen wie zich de winnaar mag noemen van de baggercup 2024. 

Op 8 juni 2024 zal de achtste editie van de baggercup van start gaan. Evenals afgelopen jaren zullen voetbalclubs uit zowel Nederland als internationaal het tegen elkaar opnemen. Het wordt vast weer een geweldig toernooi, net als de voorgaande edities, waarbij het draait om sportiviteit, gezelligheid en uiteraard de strijd om de baggercup. 

Wilt uw voetbalteam ook kans maken op de befaamde baggercup? Schrijf u dan hieronder in! 

historie

Sinds 2015

De Baggercup is in 2015 voor het eerste georganiseerd en is in de loop der jaren uitgegroeid tot Internationaal jeugdvoetbaltoernooi. Een evenement dat niet alleen populair is onder deelnemers, maar ook onder toeschouwers. Elk jaar komen er duizenden mensen naar v.v. Sliedrecht om de wedstrijden te bekijken en te genieten van de gezellige sfeer en het goede jeugdvoetbal. Er wordt gevoetbald in drie categoriën (U11, U13 & U15) en er doen Teams mee vanuit heel Nederland en Europa.

Inmiddels is de Baggercup uitgegroeid tot een traditie in Sliedrecht en omstreken. Het toernooi is niet meer weg te denken uit de kalender van v.v. Sliedrecht / Naast de sportieve prestaties staat ook gezelligheid centraal tijdens de Baggercup. Er is live muziek, er zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar!

commissie

De organisatie

  • Wedstrijdzaken: Bob de Wit, Michael Deurwaarder en Nick van der Wouden
  • Financiën en sponsoring: André van Dijk, Vincent Bons, Peter Roskam, Jeroen Slagboom, Lex Redelijkheid, Quinten Bons
  • Facilitaire zaken: Cees de Wit, Henk van ’t Hoog, Remy van den Enden, Rick van der Hel, Dylan Koppelaar

Deelnemen aan de Baggercup 2024?

Schrijf je via onderstaande knop in voor de Baggercup.